mandag den 21. juli 2014

Chokoladekage med trøffel

Chokoladekage med chokolade trøffel

Ingredienser
Chokoladekage
125 gr. Smør
3 dl sukker
1 dl kakao
2 tsk vaniliesukker
2 æg
2 dl hvedemel

Chokoladetrøffel
200 gr. God mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk smør

Fremgangs måde chokoladekage
Smelt smørret  i en gryde og tag den af varmen. Rør sukker, kakao og vaniliesukker i. Rør æggene i et af gangen, og til sidst melet.
Fordel dejen i en smurt tærteform med løs kant (25cm)
Bag kagen nederst i ovnen i ca 20 min ved 175 grader.
Den skal være lidt blød i midten.

Fremgangsmåde chokoladetrøffel
Hak chokoladen. Bring piskefløde og smør i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen. Rør chokoladen i og lad den smelte. Hæld massen i en skål og lad trøflen sætte sig i køleskabet ca 1 time.
Bred det ud over kagen og lad den stå koldt mindst en time før servering.

Kan evt pyntes med friske hindbær

Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar