fredag den 7. marts 2014

Brownies med hvid chokolade







Ingredienser:

200 g. smør
200 g. god mørk chokolade änglemark 70 %
125 g. mel
3 æg
265 g sukker
1/2 vanilie stang
1/2 tsk salt
150 hakket hvid chokolade

Smelt smørret i en gryde, hæld den mørke chokolade deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker vanilie og salt til en luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokolade blandingen i under omrøring.
Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i.
Hæld dejen i en form på 22 cm x 22 cm foret med bagepapir.
Bag den i en forvarm ovn på 180 grader varmluft i ca 25 minutter den må gerne være lidt blød. ( Jeg bagte min i ca 35 min, men prøv dig frem) :)

Brownies skal helst bages dagen før så den har tid til at sætte sig.
Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar