lørdag den 18. januar 2014

Rosmarin kylling

Rosmarin kylling

Til 4 personer

Ingredienser
4 hele kyllingelår
4 fed hvidløg
2 rødløg
3-4 store kartofler
1 hokkaido-græskar
Frisk rosmarin
3-4 spsk olivenolie
Salt og peber

Tænd ovnen på 225 grader.
Pil hvidløgsfeddene, pil rødløget og skær det i både. Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger.
Del græskeret i store både og skrab kernerne ud, skær skrællen af med en kniv og skær frugtkødet i mindre stykker.
Vend alle grønsagerne sammen med rosmarin nåle, olivenolie, salt og peber og læg det i et ovnfast fad.
Del kyllingelårene i halve og krydr den med salt og peber. Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg kyllinge stykkerne ned i grøntsagerne.
Sæt fadet i ovnen i ca 30 min. til alt er mørt og gennemvarmt.

Velbekommen    




Ingen kommentarer:

Send en kommentar