fredag den 17. januar 2014

Grahamsboller

Grahamsboller.
Ingredienser:
50 g. Gær
75 g. Smør
5 dl mælk
1 tsk salt
2 spsk sukker
1 dl sirup
300 g. Grahamsmel
500 g. Hvedemel

Denne opskrift er lavet på røremaskine. 

Smelt smørret, hæld mælken i og opvarm til 37º. Smuldr gær i skålen og kør på mellemhastighed, til gæren er opløst i dejvæsken. Rør salt, sukker og sirup i.
Bland grahamsmelet i og øg hastigheden. Arbejd melet ind og tilsæt hvedemelet gradvist. Ælt dejen smidig i ca 8 min.
Læg låg på skålen og lad hæve 1 time.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 20 dele. Rul boller og lad dem efterhæve yderligere 30 min.
Pensl bollerne med sammen pisket æg og drys med sesamfrø og bag dem ved 225ºc i 10-12 min.
Velbekommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar